AQUAMAGNET nu van €199,00 voor €139,99

Nog
om je bestelling de volgende dag te ontvangen

Account

Winkelwagen

Nog
en de volgende dag in huis
Wat is een watermagneet?

Wat is een watermagneet?

Mensen zoeken steeds vaker naar een magnetische waterontharder als oplossing voor kalkaanslag. Wat men vaak niet weet, is dat dit eigenlijk een antikalksysteem heet. Dit product wordt de laatste tijd steeds populairder. Dit is niet zo gek, aangezien het een relatief goedkope en effectieve manier is om kalkaanslag tegen te gaan.

De werking van een “magneet waterontharder”

Dit type ontkalker werkt meestal op de volgende manier. Door middel van twee extreem sterke magneten die om de waterleiding worden bevestigd, zorgt het magnetische veld ervoor dat calcium en magnesium geen kans krijgen aan elkaar te binden. De mineralen spoelen hierdoor zonder te hechten weg het riool in. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat water lekkerder smaakt en apparaten (zoals wasmachines en boilers) langer meegaan.

Deze “waterontharder magneet” is dus een goede oplossing voor het tegengaan van kalkaanslag, verduurzamen van uw woning en om te besparen op onderhoudskosten van huishoudelijk apparatuur.

Welke waterontharder past bij uw woning?

In woningen zoals rijtjeshuizen, villa’s en appartementen kunt u verschillende waterontharders gebruiken. Welke waterontharder bij uw woning past ligt geheel aan het type waterleiding, de ruimte en het aantal huisgenoten. Voor de meeste woningen is een waterontharder alternatief, zoals de Amfa4000®, een geschikte oplossing tegen kalkaanslag.

Wat is de sterkte van zo’n magneet?

De werking van een antikalksysteem met magneet is anders dan de waterontharder met filter. De magneet haalt namelijk geen mineralen uit het water, maar zorgt er door middel van een sterke magneet voor dat de kristalstructuur van water verandert. Veel mensen denken, tijdens hun zoektocht naar een waterontharder, dat de magnetische kracht (vaak in hoeveelheid Gauss of Tesla aangegeven) hierbij belangrijk is. Dat is echter een misvatting, want de magnetische veldsterkte is namelijk slechts een klein onderdeel van het totale effect.

Een “waterontharder magneet” alternatief

Bent u op zoek naar het perfecte alternatief voor een waterontharder tegen uw kalkaanslag? Dan bent u bij Waterontharder.com aan het goede adres. Wij bieden u de beste oplossing tegen kalkaanslag: het Aquamagnet antikalk systeem. 

Hoe werkt de Aquamagnet?

De reden dat kalk zich kan ophopen en vastzetten is het feit dat de verantwoordelijke mineralen calcium en magnesium zich met elkaar verbinden en er kalkkristallen ontstaan. Dit proces wordt door de Aquamagnet voorkomen. Ons antikalk systeem onderscheid zich ten opzichte van andere merken door de jarenlange research, de op de juiste manier uitgebalanceerde opstelling van de magneten ten opzichte van elkaar en de combinatie met een krachtig systeem van 1600 Gauss. Lees hier meer over de invloed van het aantal Gauss in waterontharders.

Bestel de Aquamagnet

Kunt u niet wachten tot u ons antikalk systeem in huis heeft? Bestel dan snel de Aquamagnet. Wanneer u deze voor 19.00 uur bestelt, heeft u het morgen al in huis! Daarnaast krijgt u de verzendkosten van ons cadeau. Wij bieden u 10 jaar garantie.