AQUAMAGNET nu van €199,00 voor €139,99

Nog
om je bestelling de volgende dag te ontvangen

Account

Winkelwagen

Nog
en de volgende dag in huis

Hoe werkt het?

Benieuwd naar de werking van onze ontkalker? De reden dat kalk zich kan ophopen en vastzetten is het feit dat er zonder een AquaMagnet hard algoniet (wat u kent als kalksteen) vormt in uw leidingen en apparaten. Dit proces wordt door de AquaMagnet antikalk systeem voorkomen. De AquaMagnet onderscheidt zich ten opzichte van andere merken door jarenlange research, de op de juiste manier uitgebalanceerde opstelling van de magneten ten opzichte van elkaar en de combinatie met Zwitserse technologie.

De AquaMagnet maakt gebruik van duurzame en vooruitstrevende techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een krachtig en klein toestel dat in kleine ruimtes kan worden gemonteerd zonder moeilijke ingrepen aan de leidingen.

Voorzien van een uitgebalanceerde en uiterst effectieve magneet met 1600 Gauss. Let op! De kracht van het veld is slecht een kleine factor voor de werking. Doorslaggevend voor de beste werking is echter het jaren lange onderzoek, doorontwikkeling en de uiterst uitgebalanceerde opstelling van de magneten ten opzichte van elkaar. Het resultaat: calcium en magnesium krijgen niet de kans om te kristalliseren, waardoor kalk in het water zich niet aan uw leidingen en apparatuur hecht. 

Dus de AquaMagnet zorgt dat calcium en magnesium niet zoals normaal kristalliseren en er geen harde kalklaag ontstaat. Het AquaMagnet antikalk systeem haalt de mineralen calcium en magnesium niet uit het water maar verandert de kristalstructuur waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water aanwezig maar hecht niet meer op uw apparatuur en leidingen. Omdat de praktijk iets anders is dan de ideale situatie kunnen we de problemen van kalkaanslag nooit voor 100% voorkomen, echter wel aanzienlijk (lees met ruim 85%) verminderen.