AQUAMAGNET nu van €199,00 voor €139,99

Nog
om je bestelling de volgende dag te ontvangen

Account

Winkelwagen

Nog
en de volgende dag in huis

FAQ

Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat een antikalk systeem ervoor zorgt dat u geen last meer heeft van kalkaanslag in huis. Kalkaanslag heeft namelijk een negatieve invloed op  uw stookkosten, huishoudelijke apparatuur en drinkwater. Zo gaan bijv. met een antikalk systeem uw wasmachine, waterkoker en andere apparaten waar een verwarmingselement in zit langer mee, smaakt uw kraanwater beter en bespaart u energie!

De AquaMagnet kost slechts € 139,99,-. hiermee kunt u tot wel € 700,- per jaar besparen in uw huishouden! Ook bestaan er andere Antikalk systemen van duizenden euros.

Een AquaMagnet is gemakkelijk zelf aan te sluiten een kind kan de was doen. Een filter systeem moet echter door een vakman geïnstalleerd worden.

Bij veel huizen staat de modem in de buurt van de waterleidingen. De AquaMagnet kan hier zonder problemen worden aangesloten. Dit zal geen problemen veroorzaken.

U kunt prima leven zonder een waterontharder. Maar met een waterontharder voorkomt u kalkaanslag en gaan huishoudelijke apparaten langer mee. Ook bespaart u op de stookkosten en hard water kan ook de smaak van uw water beïnvloeden en kan lichte irritaties aan de huid veroorzaken wanneer u ermee doucht.

Met alle degelijke waterontharder kunt u de hoeveelheid kalk in uw water verminderen.
Verschillende factoren waar u uw keuze van af kunt laten hangen zijn natuurlijk de prijs, het gebruiksgemak, de beschikbare ruimte en het installatie proces.
De AquaMagnet is een goedkoop waterontharding systeem wat zeer duurzaam en onderhoudsarm is. Eenmaal geïnstalleerd heeft u er geen omkijken meer naar. Er zit geen reservoir, er hoeft niks bijgevuld te worden en er zitten slijtende onderdelen in.
Ook is de AquaMagnet heel eenvoudig zelf te plaatsen, hiervoor is geen monteur nodig.
De AquaMagnet is dankzij zijn compact formaat geschikt voor ieder huis en past hij in ieder huis.

Wij zijn zo overtuigd van ons product dat wij 365 dagen bedenktijd geven. Zo kunt u echt merken wat de AquaMagnet precies doet. En bent u dan nog steeds niet overtuigd dan kunt u hem terugsturen en krijgt u uw geld terug. 

Dit verschilt per systeem. Zo bestaan er grotere systemen die veel ruimte nodig hebben, Maar de AquaMagnet is een zeer compact en krachtig systeem welke in elke meterkast past. 

100%! Doordat uw huishoudelijke apparatuur langer meegaat en u bespaart op uw stookkosten kan dit oplopen tot €700 per jaar!!

Op onze website kunt de AquaMagnet bestellen. Het compacte duurzame antikalk systeem dat past in ieder huis.

De AquaMagnet is voorzien van een unieke magneet. Deze magneet zorgt dat calcium en magnesium niet gaan hechten, waardoor kalkaanslag uitblijft.

De AquaMagent is een antikalksysteem en verandert alleen de kristalstructuur van de kalk. Hierdoor kan het kalk niet hechten en wordt het op normale wijze afgevoerd, maar veroorzaakt het geen problemen als kalkaanslag. Het voordeel van de AquaMagnet is dan ook dat er geen reservoir is dat regelmatig gespoeld moet worden. Van onderhoud is geen sprake!