AQUAMAGNET nu van €199,00 voor €139,99

Nog
om je bestelling de volgende dag te ontvangen

Account

Winkelwagen

Nog
en de volgende dag in huis
Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bepaal zelf hoe je betaalt

Zoveel manieren om te betalen. En dat allemaal op een veilige manier. Hierdoor weet je zeker dat jouw gegevens beschermd zijn. Onze SSL verbinding zorgt ervoor dat jouw betalingsgegevens altijd veilig zijn, zelfs als je een bestelling via een WiFi netwerk in de trein plaatst. Super fijn!

iDeal

iDEAL is de bekendste betaalmethode. Iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer kan de AQUAMAGNET betalen via iDEAL. Via deze betaalmethode kunt u de betaling veilig en snel afhandelen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving.

Paypal

Met PayPal betaalt u uw aankopen veilig in zowel het binnen- als buitenland. Door met PayPal te betalen profiteert u van de Kopersbescherming. Hiermee zijn uw aankopen verzekerd tijdens de verzending. Wordt het artikel niet bezorgd? Dan ontvangt u van PayPal het volledige aankoopbedrag terug. 

Maestro

Betaal veilig in uw vertrouwde internetbetaalomgeving en maak het geld snel en eenvoudig over. Betalen kan met elke bankkaart met het Maestro-logo. 

Mastercard

Mastercard is net als Visa en American Express een creditcard. Met een Mastercard kaart rekent u uw aankopen over de hele wereld veilig af.

Visa

Visa is net als American Express een creditcard. Met een Visa kaart rekent u uw aankopen over de hele wereld veilig af. Zo heeft u bescherming tegen frauduleuze aankopen als uw kaart bijvoorbeeld gestolen is en u heeft een retourgarantie.

American Express

Betaalt u uw aankopen met uw American Express creditcard? Dan zal de kaart pas twee dagen na verzending van uw order belast worden. Wanneer niet alle items dezelfde dag verzonden worden, zal de kaart gespreid belast worden.